Qui som

Andreu fotògraf neix l’any 2005, com un petit taller d’imatges al casc antic de la vila de Santpedor fruit d’una passió per la fotografia de fa molts anys.

L’ Andreu neix a Santpedor l’any 1976 i l’any 2000 va començar els seus estudis de fotografia  a L’Institut d’Estufis Fotogràfics de Catalunya durant tres anys. Dos anys més tard s’especialitza en fotografia industrial i publicitària, en fotografia d’arquitectura i interiorisme i en fotografia digital professional avançada.

Després d’anys treballant com a freelance per a diversos dels millors fotògrafs del Bages i Osona, i envoltant-se d’un petit grup de col.laboradors  inaugura l’estudi de Santpedor, començant així una nova etapa.

L’ any 2014 mogut per diferents inquietuds decideix  tornar als orígens com a fotògraf freelance en un petit estudi de Manresa especialitzant-se sobretot en les feines que més l’apassionen, casaments i fotografia industrial i publicitària.

Andreu fotògraf combina  l’art de la fotografia amb les tècniques més innovadores de tractament de la imatge digital per copsar en una imatge els moments més importants de la vostra vida.

Tenim un repte clar, millorar dia rere dia el nostre servei i els nostres productes per poder oferir als nostres clients la millor atenció un producte modern i a la vegada atractiu, cuidant fins a l’últim detall per obtenir els millors resultats. I sempre, sempre amb la IL.LUSIÓ del primer dia.

GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA